Wikkeltafel
Wikkeltafel
Wikkeltafel
Wikkeltafel

Wikkeltafel

Bij verwerking van rol naar rol is wikkelen een factor van betekenis. Vaak wordt tussen afwikkelen en opwikkelen een bewerking of inspectie gedaan. Het  is van groot belang dat de gewikkelde rollen gelijkmatig met de juiste baanspanning en met rechte zijkanten gewikkeld worden. Zowel het opwikkel als afwikkelproces kan ook vol-automatisch worden uitgevoerd met onze wikkeltafels. Haak Machinebouw heeft zowel voor omwikkelen als automatisch omwikkelen oplossingen in eigen huis. Afhankelijk van de gewenste specifitacties (baanpsanning, lengte en diameter van de rollen) kunnen wij een scala aan oplossingen bieden.

Hulzensnijder

Hulzensnijder

Hulzensnijder

In plaats van vele soorten en maten gesneden hulzen op voorraad te zetten gaan steeds meer bedrijven over op het aanschaffen van een hulzensnijder. Wanneer een dergelijke machine niet voldoende is geautomatiseerd moet er nog altijd iemand in de buurt blijven om het proces van snijden te begeleiden. Er zijn nu oplossingen verkrijgbaar die de menselijke tussenkomst praktisch uitsluitend door een verregaande graat van automatisering. Koppeling aan het Management Informatie Systeem behoort daar tot de mogelijkheden.

Label inspectie

Het inspecteren van labels kan zowel horizontaal als verticaal gebeuren. De wikkeltafels of -machines vormen de basis voor de inspectie. Ze maken de inspectie mogelijk van: de afdrukkwaliteit (met een webviewer of een 100% inspectiecamera), de aanwezigheid van labels en/of resten van de matrix (met speciale sensoren), of een eenvoudige stroboscoop. Er zijn ook oplossingen voor transparante etiketten. De horizontale en verticale wikkeltafels worden volledig intern geproduceerd. Andere oplossingen worden elders onder licentie gemaakt en door ons gedemonteerd en bij de klant geïnstalleerd. We bieden camera's en stroboscopen aan via onze partner Deltapak.

Premixer

Voor het optimaal pre-mixen van uw product adviseren wij u de mixer met slangenpomp aansluiting en schenktuit te combineren. De mixer met rondpomp vult u bij met voorgemixt product (mixer met schenktuit) zodat de homogeniteit gewaarborgd blijft!

Stansen

Stansen is eigenlijk niks anders dan een figuur uit uw drukwerk snijden door middel van een stansmes. De mogelijkheden hiervan zijn zeer uitgebreid en geven een eigentijdse en opvallende uitstraling aan uw drukwerk. Voor iedere vorm moet er eenmalig een stansmes worden gemaakt, welke bij iedere herhaalorder weer opnieuw kan worden gebruikt. De oplossingen die wij bieden zijn eenvoudig, compact en voordelig. Met onze stansoplossingen bewijzen wij dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Bovendien behoren onze stansmachines tot de snelste in hun productklasse.

Partners

Contact