Eenvoudige lasdetectie

Eenvoudige lasdetectie

14 nov. 2023

Bij Haak machinebouw zijn wij overtuigd van een duidelijke functionaliteit op onze machines. Uitgaande van de vraagstelling bij de klant, stellen we  een van de inspectie wikkelaars uit het assortiment voor. Deze voorzien wij van de nodige gereedschappen om de gewenste functies uit te voeren.

Onze laatste opdracht bestond uit het bouwen van 2 wikkelaars met eigenlijk maar één functie: Het vinden van een baanlas tijdens het omwikkelen en stoppen voor de operator, zodat deze de las eruit kan halen.

Wij adviseerden het basismodel, voorzien van pneumatische bediende rem en wikkelmotor en deden van tevoren tests om de juiste sensor te kiezen. Het resultaat: Een klant-specifieke wikkelaar die geheel aan de gestelde eisen voldoet.

Heb jij ook regelmatig rollen met materiaal die, binnenstebuiten gewikkeld, gerepareerd, gecheckt op ontbrekende etiketten, geïnspecteerd of eenvoudig over-gewikkeld moeten worden? Geef ons de vraagstelling in handen en wij zorgen ervoor dat de oplossing wordt geboden met de juiste prijs- / kwaliteitverhouding. Vul het formulier in voor meer informatie.