Inspectiewikkeltafel "DR1"

Inspectiewikkeltafel "DR1"

14 nov. 2023

Haak Machinebouw heeft goed nieuws. Naar aanleiding van vragen uit de markt heeft de gewaardeerde hoogwaardige inspectiewikkeltafel er met ingang van oktober 2018 een eenvoudigere versie bijgekregen, met als bijkomend voordeel een nog scherpere prijsstelling.

De DR1 inspectie wikkeltafel is vanaf nu verkrijgbaar voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige inspectie wikkeltafel.

Eigenlijk is het een ontwikkeling van bovenaf naar beneden. Het is de basisversie van de hoogwaardige wikkeltafel die wij tot nu toe bouwen, die standaard wordt uitgevoerd met de mogelijkheid van een uniek lage, elektronisch gecontroleerde baanspanning, foutcontrole met een camera en / of detectiemogelijkheid van ontbrekende etiketten. De eenvoudigere DR1 tafel heeft dezelfde “look and feel” en hetzelfde bedieningsgemak. Een aantal karakteristieke eigenschappen die hoog worden gewaardeerd zijn standaard van de high-end wikkeltafel overgenomen, zoals bijvoorbeeld de pneumatisch bediende spanassen” vertelt Ben Haak, eigenaar van de machinefabriek.

“Dit type wikkeltafels kun je in elke etikettendrukkerij terugvinden. Vaak staan ze in een hoek voor het repareren van etikettenrollen. Sommige zijn van het type eigenbouw en al 30 jaar oud. Dit zou een goed moment zijn om de oude machine te vervangen voor een nieuwe. Dat heeft vooral grote voordelen voor de wikkelkwaliteit van de gerepareerde rollen"

De nieuwe wikkeltafel kan ook geleased worden en kost dan vanaf minder dan € 10 per dag.