Supertape

Samen met onze partner Supertape bieden wij de juiste oplossing aan voor uw toepassing.
Een verpakking met een hersluitbare tape stimuleert de consumptie van kleinere porties, verlengt de versheid van uw product, voorkomt voedselverspilling en vermindert het volume verpakkingsafval. Uw klanten erkennen de waarde van een hersluitbare voedselverpakking, omdat deze makkelijker in het gebruik, milieuvriendelijker en gezondheidsbewuster is. Hersluitbaarheid maakt uw verpakkingen aantrekkelijker en onderscheidender.

Voordelen

Voorwaarde voor een hersluitbare verpakking is een betrouwbare werking. De verpakking moet snel en makkelijk te openen én stevig te hersluiten zijn. In samenwerking met de lijmspecialist en tapeproducent Supetape verstaan wij de kunst van het hersluiten als de beste. Wij ontwikkelden 2 tape-oplossingen voor het hersluiten van productverpakkingen met de volgende 6 voordelen:

 1. langere versheid en houdbaarheid van uw product

 2. snel en makkelijk te openen productverpakkingen

 3. extra communicatiekracht door bedrukking tape

 4. veilig bij (in)direct contact met voedingsmiddelen

 5. minder verpakkingsmateriaal en voedselbesparend

 6. snel, makkelijk en voordelig inline aan te brengen 

Passend bij uw verpakking

Na het kiezen van de beste tape-oplossing voor uw productverpakking, selecteren we een drager en lijmreceptuur voor de perfecte tapesluiting en de beste positie van de applicator in de verpakkingslijn. In enkele of dubbele uitvoering. Neutraal of bedrukt. Hersluitbare tape is leverbaar op machinerollen of als gestanste labels in elke vorm en grootte. De samenstelling van een tape is o.a. afhankelijk van:

 • oppervlaktespanning verpakkingsmateriaal

 • gewenste mate van openingsgemak

 • gewenste hersluitbaarheidsfrequentie

 • type tapeverwerkende apparatuur

 • productie- en verwerkingsomstandigheden